25th September 2022

  • 7:30 am    Session - SC  ( 30 mins)
  • 8:00 am    Session - SC  ( 30 mins)
  • 8:30 am    Session - MC  ( 30 mins)
  • 9:00 am    Session - SC  ( 30 mins)
  • 9:30 am    Session - MC  ( 30 mins)
  • 10:00 am    Session - SC  ( 30 mins)
  • 10:30 am    Session - MC  ( 30 mins)
  • 11:00 am    Session - SC  ( 30 mins)
  • 11:30 am    Session - MC  ( 30 mins)
  • 12:00 pm    Session - LUNCH  ( 30 mins)
  • 12:30 pm    Session - OW  ( 30 mins)
  • 1:00 pm    Session - SC  ( 30 mins)
  • 1:30 pm    Session - MC  ( 30 mins)
  • 2:00 pm    Session - OW  ( 30 mins)
  • 2:30 pm    Session - SC  ( 30 mins)
  • 3:00 pm    Session - MC  ( 30 mins)